Ciabatta mix

ΕΦΑΡΜΟΓΗ : παραγωγή τύπου Ciabatta .

ΣΥΝΤΑΓΗ : 1 κιλό μίγμα + 9 κιλά αλεύρι Τ-70 + 7-7,5 λίτρα νερό, 250 γρ. μαγιά , ( 250 ελαιόλαδο προαιρετικά ). Δεν χρειάζεται αλάτι.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ : Νερό κρύο προσθήκη σε δυο δόσεις( 60% & 40% ), χρόνος ξεκούρασης: επιθυμητός 1,5 με 3 ώρες , στόφα 45 -50 λεπτά .

ΣΥΝΘΕΣΗ : Γλουτένη ,αποξηραμένο προζύμη , αλάτι , βύνη , ορό γάλατος , μόνο και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων Ε-471 , δεξτρόζη, ζάχαρη , διάφορα μπαχαρικά, ασκορβικό οξύ Ε-300.